De mooiste edelstenen draag je als sieraad
Edelstenen in een sieraad met een helende werking
Ervaar de kracht van natuurlijke edelstenen
Gratis bezorging in NL en BE vanaf €50,00
 • Nederlands
 • Edelstenen voor dames

  De allermooiste edelsteen sieraden zoals edelsteen armbanden, edelsteen hangers, broekzak edelstenen, edelsteen oorbellen en alles over edelstenen lees en bestel je eenvoudig en snel via Amorosa.nl

  • Edelsteen armbanden

   Edelsteen armbanden

   Edelstenen werken op energetisch niveau. Al vanaf de oudheid wordt er van deze energieën gebruik gemaakt. Iedere edelsteen is uniek en de krachten die ze bezitten zijn enorm uiteenlopend.

   Toon meer
  • Edelsteen hangers

   Edelsteen hangers

   Toon meer
  • Broekzak edelstenen

   Broekzak edelstenen

   Edelstenen bezitten fantastische energieën, hoe dichter je een edelsteen bij je draagt des te krachtiger hij werkt. Deze edelsteentjes hebben een handig broekzak formaat. Je kunt verschillende edelstenen met elkaar combineren.

   Toon meer

  Ervaar de kracht van mineraalrijke edelstenen verwerkt in de mooiste sieraden

  De krachtige werking van edelstenen zijn al eeuwenoud bekend. Ze hebben duizenden jaren nodig om zich te vormen tot de mooiste en krachtigste edelstenen. Edelstenen hebben de kracht om je in balans te brengen door ze dagelijks te dragen, ieder type edelsteen heeft unieke eigenschappen die wij hier graag toelichten.

  Edelsteen therapie is een eeuwenoude traditie en gaat er van uit dat bijna elk verstoord evenwicht kan worden hersteld door elementen uit het mineralen-rijk. Wij mensen bestaan, net als edelstenen, ook uit mineralen. Zo bekeken, staan we niet los van de aarde, maar zijn we er in structuur en energie één mee. De krachtige energie van onze edelstenen kunnen je daarom helpen om de balans in jezelf te herstellen. Edelstenen kunnen je niet alleen helpen lichamelijk weer in balans te komen. Ze kunnen je ook helpen om jezelf meer te verbinden met je hogere bewustzijn.

  Amorosa heeft de mooiste edelstenen verwerkt in sieraden zodat je niet alleen profiteert van de krachtige eigenschappen van de edelstenen, maar je ook van de ongelooflijke schoonheid die elke edelsteen heeft kan genieten.