De mooiste edelstenen draag je als sieraad
Edelstenen in een sieraad met een helende werking
Ervaar de kracht van natuurlijke edelstenen
Gratis bezorging in NL en BE vanaf €50,00
 • Nederlands
 • Mannen armbanden

  De mooiste armbanden voor heren zoals edelsteen armbanden en leren armbanden bestel je eenvoudig en snel bij Amorosa.nl

  • Leren armbanden

   Leren armbanden

   Toon meer
  • Edelsteen armbanden

   Edelsteen armbanden

   De mooiste edelsteen armbanden voor mannen bestel je eenvoudig en snel op amorosa.nl

   Toon meer

  Ervaar de kracht van mineraalrijke edelstenen verwerkt in onze stoere edelsteen armbanden

  De krachtige werking van edelstenen zijn al eeuwenoud bekend. Ze hebben miljoenen jaren nodig om zich te vormen tot de mooiste en krachtigste edelstenen. Edelstenen hebben de kracht om je in balans te brengen door ze dagelijks te dragen, ieder type edelsteen heeft unieke eigenschappen die wij hier graag toelichten.

  Edelsteen therapie is een eeuwenoude traditie en gaat er van uit dat bijna elk verstoord evenwicht kan worden hersteld door elementen uit het mineralen-rijk. Wij mensen bestaan, net als edelstenen, ook uit mineralen. Zo bekeken, staan we niet los van de aarde, maar zijn we er in structuur en energie één mee. De krachtige energie van onze edelstenen kunnen je daarom helpen om de balans in jezelf te herstellen. Edelstenen kunnen je niet alleen helpen lichamelijk weer in balans te komen. Ze kunnen je ook helpen om jezelf meer te verbinden met je hogere bewustzijn.

  Amorosa heeft de mooiste edelstenen verwerkt in stoere edelsteen armbanden zodat je niet alleen profiteert van de krachtige eigenschappen van de edelstenen, maar je ook van de ongelooflijke schoonheid die elke edelsteen heeft kan genieten.