De mooiste edelstenen draag je als sieraad
Edelstenen in een sieraad met een helende werking
Ervaar de kracht van natuurlijke edelstenen
Gratis bezorging in NL en BE vanaf €50,00
 • Nederlands
 • Verzenden & retourneren

  Verzenden

  De producten van Amorosa worden wereldwijd geleverd. Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL, DHL of UPS. Wij doen ons uiterste best om uw pakketje dezelfde dag te versturen. Helaas is dit om verschillende redenen niet altijd haalbaar. Wij hanteren daarom een levertijd van 1 tot 5 werkdagen.

  Track and trace

  Wanneer uw bestelling verzonden is ontvangt u een e-mailbevestiging met hierin de Track & Trace code. Met deze code is het pakket te volgen via een Track & Trace systeem. Krijgt u de melding dat uw pakket niet gevonden is dan kan het zijn dat uw pakket al wel ontvangen is maar nog niet verwerkt. In dat geval kunt de status van uw pakket de volgende dag opvragen.

  Retourneren

  Bij Amorosa heb je het recht je aankoop tot 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van levering. Het product dient ongebruikt en in de originele verpakking te worden terug gestuurd. Stuur altijd de pakbon mee terug, dit is voor uw gegevens en zodat wij kunnen zien om welke bestelling het gaat. Bij goed ontvangst storten wij u het gehele of gedeeltelijke aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.